Randaberg ledet - men tapte mot Buøy

Vegard Aanestad ga Randaberg ledelsen i første omgang, men Buøy hadde mer å by på i siste del av kampen.

Det ble dessverre ikke poeng i bortekampen mot Buøy, selv om det så bra ut etter den første omgangen. En omgang Randaberg var best i, og som de skapte de få sjansene som var.

Hjemmelaget hadde ball en del, men skapte i den første omgangen ingenting foran RIL`s mål. Randaberg var heller ikke veldig giftige, men de gjorde det viktigste på en fotballbane - de scoret.

Tre minutter før pause var det nemlig Randaberg som tok en fortjent ledelse. Vegard Aanestad fikk en forholdsvis grei oppgave da han scoret fra litt skrå vinkel. Forsvaret til hjemmelaget hang nemlig ikke med ved den anledningen.

Dermed var det ledelse til Randaberg etter det første 45.

I andre omgang (da hadde jeg gått) var det hjemmelaget som sto for scoringene. Buøy scoret nemlig to ganger.

Først ble det utligning til 1-1, da Ørjan Kristensen utlignet. Ikke nok med det, for hjemmelaget hadde fått teften på scoringer. Anders Aas Nilsen scoret også, og dermed var det hjemmelaget Buøy som stakk hjem til sitt med tre poeng.

Seieren til Buøy betyr at Randaberg blir stående med tre poeng etter tre kamper. Det gir i øyeblikket en plassering midt på tabellen, men ikke alle lag har spoilt tre kamper. Buøy tok sin aller første seier i serien og gikk opp og forbi RIL på tabellen. Hjemmelaget står med fire poeng.

Randabergs neste kamp er mot Rosseland, og den spilles på Randaberg stadion førstkommende torsdag. Da skal det bli seier!

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift