Målfest på Sola!

Endelig lyktes Randaberg foran motstanders mål. Solas rekrutter ble feid av banen med solide 7-1.

Endelig fikk Randaberg (nesten) full klaff i en seriekamp denne sesongen. Borte mot Sola sine rekrutter var det nesten aldri noen tvil.

Allerde fra start var Randaberg det beste laget, og Christer Håland hadde faktiske tre store sjanser før det var spilt ti minutter. Det sto ikke på sjansene, men scoringer i innledningen. De kom.

Randaberg tok nemlig fortjent ledelsen etter femten minutter. På den femte målsjansen til RIL var Henrik A. Jelsa på plass. Keeper var på en tidlig bærtur i jordbærkommunen Sola. Jelsa løp opp ballen og scoret sikkert fra meget skrått hold.

Så skjedde noe som virket helt unødvendig. RIL virket komfortable og slapp hjemmelaget inn igjen i kampen. Derfor var det heller ikke ufortjent at Sola utlignet til 1-1 etter en corner. da var detr spilt i 25 minutter.

RIL tok seg sammen - kom seg opp igjen i banen. Tre minutter før pause var det Tobias Lunde som fant nettmaskene. Viktig scoring og en utmerket ledelse til å ta med seg i garderoben etter de første 45.

Fest og moro i 2. omgang

I store deler av andre omgang var det bare et lag på banen. Randaberg hadde bestemt seg for å gi alt i andre omgang - uten pauser.

64 minutter ut i kampen startet Christer Håland, han ordnet 3-1 ledelse. Det var ikke slutt.

Bare to minutter senere var det Joakim Berg Holters tur. Fra rundt 11-12 meter scorer han og da var det 4-1. Og ikke nok med det. Samme mann på plass igjen fem minutter senere. Fra rundt 20 meter treffer han ballen som ei kanonkule. Knallhardt og utagbart nede i høyre hjørne for keeper.

Christer Håland hadde også mer på lager. I første omgang traff han ikke der han skulle, men det ble fint rettet opp. 6-1 scoringen fikset han enkelt ved å runde keeper og sette ballen pent i mål.

Omtrent på overtid var det innbytter Honar Ismails tur. En finfin jobb gjorde han da han scoret, og sluttresultatet ble 7-1 til Randaberg.

Seieren smakte godt den og jubeleb var merkbar etter kampen. På sidelinjen sto skadde spillere som Vegard Aanestad, Stian Tunge og Steffen Haugland. De ville nok vært på banen, men i solskinnet fikk de se et RIL-lag som ville mye.

Det lover bra for de neste kampene. Allerede i neste runde er det lokaloppgjør av den gamle sorten. Randaberg-Sunde tror jeg ikke har vært spilt siden 80-tallet, som A-lag.

Sunde har imponert og vant siste kamp 2-1 mot MIL. Det blir bra!

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Se&bli sett

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift