Uavgjort mot Sunde i lokaloppgjøret

Verken hjemmelaget eller Sunde klarte å score i torsdagens lokaloppgjør. Sunde var nærmest seieren.

På forhånd var det faktisk mer nervøse mennesker enn vanlig på stadion. Første lokaloppgjør mot Sunde på 38 var noe spesielt, for flere. Dette var kampen ingen skulle tape, og sånn så det også ut etter den første omgangen.

Forholdsvis tannløst hos begge lag.

Det eneste som ble notert var noen gule kort, for i et lokaloppgjør skal det være temperatur. Det var det. Foran de to målene i første omgang skjedde det knap noe som helst. Under er vi Christer Håland med en halvsjanse - notert i første omgang. Det meste av spillet foregikk melleom de to 16-metrene, der det ikke står mål.

Det bedret seg noe i andre omgang, i det minste sjansemessig. Og det var gjestene fra Vigå som tok kommandoen i andre omgang. Etter 50 minutter fikk tidligere RIL-spiller Mads Haugland en god mulighet som Randabergs keeper reddet. RILs keeper Christoffer Braastrup Andersen gjorde en av flere gode redninger i andre omgang. Han ble Randabergs beste spiller.

Bare minuttet etter Mads Haugland første mulighet,så fikk samme mann nye muligheter, i en dobbelsjanse mot RIL. Nok en gang var Randabergs målvakt med på notene. Han slo ballen til corner.

Første etter 66 min

Hva så med Randaberg? Jo, det tok tid før de skapte allverden. Etter 66 minutter fikk Christer Håland sjansen. Keeper fikk så vidt en finger på ballen. Mål ble det ikke.

Sju minutter før full tid var gjestene på farten igjen. Sunde fikk en ny dobbelsjanse, men nok en gang sto Braastrup Andersen i veien for scoring. De siste ti minuttene jaktet Randaberg seier. Tre minutter før søutt fikk laget corner. Christer Håland headet, men keeper avverget igjen.

Randaberg gikk målløse av banen etter 0-0 mot Sunde. Dette var også Randabergs tredje strake kamp på hjemmebane uten scoringer. Det er bekymringsfult.

– Vi er der vi er for en grunn, og det kan vi ikke bortforklare. Det er ikke her vi ønsker å være, og ikke her Randaberg som klubb hører til, men akkurat nå er vi ikke bedre. Vi ønsker oss opp og frem, og så ut til å finne en god rytme i laget etter en god vinter. Men det har visnet bort med skader og stadige bytter etter sesongen har startet, så nå må vi begynne litt på nytt foran hver kamp, forteller Fuglestad til RA etter kampen.

Dette var altså det første lokaloppgjøret melleom disse to lagene på 38 år. På kveldens kamp møtte det opp i overkant av 200 tilskuere, av dem minst 50 fra Sunde. Det var positivt og kjekt å se at det møtte opp en del tilskuere. Kampen de fikk servert kommer ikke til å gå inn i historiebøkene som en "højdare", men noen sjanser var det, de største til Sunde.

Gule kort ble delt ut til Randabergs Thomas Våland, Joachim Holter, Sundes Leander Voll og Eirik Kalheim .

KAMPFAKTA:

Randaberg - Sunde 0 - 0
Dommer: Tomas Østensjø Tjelle, Forus og Gausel.
Tilskuere: Ca. 201.
Gult kort: Leander Voll og Eirik Kalheim, Sunde, og Joakim Berg Holter og Thomas Våland, Randaberg.
Hjørnespark: 2-6.
Målsjanser: 3-4.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Se&bli sett

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift