Fortjent seier mot Voll!

Voll-Randaberg 2-3: Randaberg vant fortjent 3-2 borte mot Voll, fredag kveld.

Randaberg klatret til 4. plass på tabellen etter kveldens fortjente seier borte mot Voll. Allerede fra start viste Randaberg at dette skulle de vinne. Etter tre minutter var ballen i mål, men headingen fra Joakim Berg Holter ble annulert for offside.

Derfor passet det egentlig dårlig da hjemmelaget fikk frispark etter 13 minutter. Det var første gang Voll var i nærheten av Randabergs målgård, sånn egentlig.

Volls Magne Stokka gjorde klar fra rundt 18-19 meter og klinte til. Det var klart for ledelse til hjemmelaget. Til da hadde RIL vært best, men det gjelder å score på det man får servert. Det gjorde Voll.

Bare to minutter senere var RIL på farten. Nå satt undertegnede altfpr langt borte, men headingen gikk en halv meter utenfor målet. Det kom seg imidlertid etter hvert for de med for anledningen hvite drakter.

Etter 21 minutter var nemlig gjestene på gang. RIL bruker flere muligheter for sitt første mål. Henrik A. Jelsa utligner fra 7-8 meter etter litt viss-vass inne i 16-meteren, men det  var fortjent nok.

Henrik A. Jelsa var også nære ved å sende RIL i 2-1 ledelse bare minuttet før dommer egentlig skulle blåse for pause. Etter et innlegg fra Eirik Bjørnø var det nemlig nesten. Headingen strøk imidlertid stolperota.

Omgangen var imidlertid ikke over. Langt i fra, faktisk.

Klokka sto på 45 minutter da Daniel Aurdal Iversen satte ballen mellom beina på Volls keeper. Dermed ledet RIL 2-1. Voll sin keeper var forresten misfornøyd med seg selv i første omgang. Ikke alle hans utspark gikk nemlig den vei han ønsket dem. '

Omgangen var imidlertid ikke over. På overtid var det nemlig hjemmelaget som utlignet, på sin andre sjanse i omgangen. Daniel Grønning headet ballen forbi RIL-keeper Christoffer Braastrup Andersen.

Randaberg kunne og burde ha scoret et par mål til i første omgang, men det gjorde de ikke. Christer Håland (bildet over) gikk til pause med 2-2.

Avgjorde med scoring

Andre omgang var ikke ulik de første 45 minuttene. Randaberg hadde ballen mest og skapte noen sjanser, flere enn hjemmelaget. Scoringen lot imidlertid vente på seg, men ikke lenge. Etter 54 minutter kom faktisk det avgjørende målet. Joakim Berg Holter treffer perfekt etter en corner og sender RIL opp i 3-2 ledelse.

Bare minutter senere kunne det blitt 4-2. Henrik A. Jelse kommer omtrent alene mot keeper, men Volls sisteskanse sto i veien og hindret scoring. Dermed endte det hele med seier til Randaberg og den var kjærkommen. Voll-spillerne ville ha straffespark mot slutten etter det de mente var en hands. Det var nok ikke det, for situasjonen de snakket om gikk i brystet på en RIL-spiller.

Dette var en sier av den viktige sorten. Tre poeng betyr nemlig at RIL klatret til 4. plass på tabellen og har kontakt med lagene foran seg på tabellen.

Artig arrangement

Til slutt tar vi med litt om arrangementet på Voll. Det burde nemlig vært langt flere enn 58 tilskuere til stede. Her var det nemlig et solid arrangement over hele fjøla. Speaker , Tore Kåstad, var i storform og kom med meldinger både her og der. Selv "Filmavisen" fra 1951 eller så, var hanket inn. Artig og til stor glede for alle som hadde funnet veien til banen på Voll. Trivelig for RIL å være tilbake på Voll, i den første seriekampen mellom de to lagene siden 1979.

Andre resultater:

Eiger-Klepp 5-1

Hinna-MIL 0-2

Hana-Hundvåg 4-2

Tabellen er ut som dette

 

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift