Randaberg knuste Havørn

Randaberg vant enkelt 7-2 mot et meget svakt Havørn-lag.

Randaberg fikk det særdeles enkelt mot Havørn torsdag kveld. Allerede før det var spilt to minutter fikk hjemmelaget tildelt straffespark (Noe ikke jeg fikk med meg). Keeper til Havørn reddet, men ga retur, og den satt Henrik Jelsa der den skulle - bak keeper og dermed 1-0 til Randaberg, og det egentlig før pølsene fra Gabbas var skikkelig varme i bua til Ola.

Men; Havørn kom tilbake. Daniel Håland er en god spiller. Etter fem minutter takket og bukket han da han ekspederte ballen i mål. 1-1.

Etter ddrøye 20 minutter var det Randabergs tur igjen. Christer Håland skjøt fra 11-12 meter og ballen bak keeper igjen. Randaberg var på hugget mot laget fra Tananger.

Vegard best

Randaberg stilte omtrent samme mannskap som i forrige kamp mot EIK i Egersund. Vegard Aanestad hadde også lyst å bidra på et for-dagen-godt RIL-lag. Etter 30 minutter traff han ballen med pannebrasken. Den suste i mål og dermed opp i en fin 3-1 ledelse etter en halvtime av første omgang. Det begynte å lukte en storseier mot Havørn som stilte med totalt 13 spillere til kampen.

Åtte minutter senere var Vegard på plass igjen. Nok en ball bak keeper og dermed 4-1. Vegard Aanestad leverte en god kamp for hjemmelaget den tiden han var på banen. Ikke ufortjent at han fikk med en pizza hjem av Henrik A. Jelsa og Pizzabakeren.

Det ble en scoring til før dommeren blåste for pause. Etter 42 minutter ble det nemlig 5-1 mot et skakkjørt lag fra i nærheten av Tananger Havn. Joakim Berg Holter var sist på ballen og dermed 5-1, etter første omgang.

I begge omganger produserte hjemmelaget en hel bataljon med sjanser. De siste 45 minuttene inneholdt tre scoring. Først reduserte Daniel Håland for Havørt, til 5-2, før Christer Håland scoret sitt andre for kvelden, 6-2.

Det ble en scoring til i det 89 minutt. Joakim Fillingsnes hadde kommet på banen, takket for tillitten og fastsatte resultatet til 7-2.

I kveld var Randaberg svært bra til tider hvor man virkelig sto på lenge. Vi skal også ta med at Havørn var svake. Randaberg kunne (og burde) scoret minst fem-seks mål til.

Det betyr mindre, for det ble en flott 7-2 seier foran de 50 tilskuerne.

Dette er tabellen som viser at RIL er på 5. plass.

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift