Alt er mulig!

Mandag er A-laget i gang med seriekamper. Klepp er motstander i høstens første kamp.

Vi gleder oss, det skal bli godt å komme i gang igjen.

Det forteller RIL-trener Erik Fuglestad før høstsesongen starter med kamp mot Klepp førstkommende mandag. Vårsesongen gikk både opp og ned for Randaberg. 5. plass på tabellen får være litt i underkant av det man kanskje hadde forventet.

Det kan likevel bli en spennende høst, men vi trenger en bra start for å få en fin flyt, fortsetter Fuglestad.

Ikke i RIL`s hender.

Det er EIK 2 som er serieleder, og nesten suverent er de på topp av tabellen. 30 poeng er ni mer enn Randaberg som er på 5. plass. Det er imidlertid jevnt bak suverene EIK.

Det ligger ikke i våre hender, sånn sett. Vi satser imidlertid på en god høst og kanskje kan andre resultater gå vår vei. Vi gir ikke opp håpet om å rykke opp, men det ligger som sagt ikke helt i våre hender.

Noen ut - to inn.

Når det er sommer betyr det også forandringer på nesten alle lokale fotballag. Jobb og studier, eller militærtjeneste sender folk land og strand rundt. Hos Randaberg forsvinner det tre spillere. Daniel Iversen (skole), Håvard Næss (militæret) og Joachim F. Svorkdal (skole) gir seg i Randaberg. Inn i laget kommer en veteran som har gått i fjellet i hele sommer. Det betyr at Vegard Eltervåg stiller godt trent når han er tilbake i RIL-drakten. Fra Vidar ønsker vi velkommen til juniorspilleren Mathias Risa.

Det blir bra å komme i gang, og hvorfor ikke bare starte med en god kamp mot Klepp, det hadde vært flott, avslutter en optimistisk trener før høsten setter inn.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift