2-4 ble til 4-4 og poengeling

Det så bekmørkt ut en periode, men Randaberg hentet inn 2-4 til 4-4 i høstens første seriekamp.

Det ble en meget målrik kamp da Randaberg reiste til Jæren og høstens første seriekamp. Motstander var Klepp, et lag RIL tapte mot i vårens første kamp.

Tid for revansje der altså, trodde en del.

Det startet ikke sånn, for det var hjemmelaget som startet mål-orgien på hjemmebane. Klepp tok ledelsen 1-0, men Randaberg kom til hektene og utlignet ved Joacim Berg Holter.

Og ikke nok med det; Christer Håland fant nettmaskene og sørget for at Randaberg tok ledelsen 2-1. Det holdt seg fram til pause.

I andre omgang fikk vi se en fryktelig start av gjestene. I løpet av åtte minutter var kampen snudd totalt om.

Sebastian Jåtten utlignet for hjemmelaget til 2-2, før RIL gikk på en kjempesprekk.

2-2 ble til 3-2 og 4-2. Santos Osmundsen scoret begge de to siste Klepp-målene.

Ikke sluttkjørt

Heldigvis våknet Randaberg-guttene igjen. Her var det nemlig mulig å ta med seg poeng. Først scoret Henrik Andre Jelsa og reduserte til 4-1, for Viking-ansatte Eirik Bjørnø utlignet - godt på overtid.

Dermed ble det i det minste ett poeng for RIL i høstens første seriekamp. I skrivende øyeblikk er Randaberg på 3. plass på tabellen, men den kam\n forandre seg i løpet av kvelden.

I en annen kamp vant Buøy 1-0 borte mot MIL. Det er EIK 2 som er suverene på toppen. Da dette ble skrevet ledet laget 4-1 hjemme mot Sunde.

Randaberg neste kamp er allerede førstkommende fredag. Da kommer MIL til Randaberg stadion. En sjelden fredagskamp der altså.

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift