Randaberg vant mot MIL

Christer Håland scoret på sin første sjanse - det la grunnlaget for at Randaberg vant mot MIL.

Randaberg brukte nesten en halvtime på å skape noe mot MIL, men gjestene hadde heller ikke allverden før den tid. Etter en halvtime derimot var det Randaberg sin tur. Og ikke noe stygt; Christer Håland har hatt bøttevis av muligheter denne sesongen. Han har også scoret mål, men kanskje har han brukt både tre, fire, fem og seks sjanser før den sitter.

Mot MIL scoret Christer allerede på sin aller første mulighet i kampen. Unge Håland fikk et innlegg fra venstrekanten, fikk stå på 4-5 meter og dundret ballen i mål. Fortjent ledelse til hjemmelaget.

Det ble med en scoring etter første omgang, men vi tar fort med at også MIL hadde et par brukbare sjanser det siste kvarteret av omgangen. Alt i alt var det likevel en fortjent ledelse til hjemmelaget.

Til stor jubel for de cirka 17 fremmøtte på tribunen.

Flere mål

Ola`s pølser i kiosken fikk knapt blitt varme i andre omgang før Randaberg scoret og økte til 2-0. Jaja, det var gått ti minutter av omgangen da Eirik Bjørnø satte inn 2-0 til hjemmelaget.Også det fullt fortjent.

Og ikke nok med, som en eller annen sa.

Vegard Eltervåg har nytt godt av sine fjellturer i sommer. På et frispark etter 69 minutter raget han høyt opp i luften og nikket inn 3-0 ledelse til hjemmelaget. En feståpning av omgangen der altså.

Randaberg hadde flere forfall av ymse årsaker. Det gjorde at benken var av den unge sorten. Flere unge spillere fikk muligheten - spillere en ikke ser blant A-laget til daglig. 4-0 ble det av debutanten Adrian Bø Wasbø.

Kjekt å se at spillere melder seg på. Unge Bø Wasbø er nemlig ikke mer enn 15 år gammel. Andre spillere som ikke er med til vanlig fikk også muligheten i andre omgang. Både Jesper Mikkelsen, Kasper Steinnes og Mathias Risa Håvarstein fikk noen minutter på banen. Det er kjekt og lærerikt for de unge spillerne.

Med kveldens solide seier mot MIL er Randaberg i øyeblikket oppe på 2. plass på tabellen. Dette er med andre ord ikke sluttkjørt, men det er en kamp mer for RIL enn lagene under dem på tabellen. Det er håp i det der hengende snøret, som en kjent trener sa for noen år siden.

 

Kampfakta:

Randaberg-MIL   4-0 (1-0)

Mål; 1-0 (29 min), Christer Håland, 2-0 (55), Eirik Bjørnø, 3-0 (69), Vegard Eltervåg, 4-0 (86), Adrian Bø Wasbø

Dommer: Lucian Popa, Hana IL

Gule kort: Joakim Berg Holter og Stian Tunge.

17 tilskuere.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift