Holter og Aunan senket Hinna

Det ble en spennende og litt merkelig kamp mot Hinna for Randaberg.

SØRLANDET: For i følge Hinna sin mange meldinger og oppdateringer på Twitter var det enveiskjøring i den første omgangen av kampen. Hjemmelaget tok ledelsen fortjent 1-0 etter at Viking-ansatt Gaute Schei fikk ordne kampens første mål. Da var det spilt rundt 11 minutter av kampen.

Etter dette og stadig i første omgang fortsatte hjemmelaget å produsere sjanser - mange sjanser. I følge Twitter ble hjemmelaget snytt for straffespark ikke lenge etter at de tok ledelsen. Sånn ble det ikke, og ikke scoret hjemmelaget flere mål i første omgang, til tross for haugevis med sjanser, i følge arrangøren.

Det gjorde derimot Randaberg, litt mot spillets gang. Krister Aunan viste ansvar for Randaberg da han utlignet til 1-1 rett før pause.Og ikke bare scoret veteranen - han brassesparket ballen i mål.

Det sa ikke rapportene noe om, men sånn var det.

Drama i andre omgang

I andre omgang er det svært mye som tyder på at Randaberg hang mye bedre med. Laget var nære å ta en tidlig ledelse etter en stor sjanse. Men, målet og målene kom.

De fremmøtte hadde knapt fått svelget unna kaffen før RIL hadde snudd kampen. Vi vet ikke om det var noen for for tale - tordentale, i pausen. Men uansett var Joakim Berg Holter fremme tidlig i andre omgang og sendte RIL opp i 2-1 ledelse. Og ikke med det, som brura sa.

Randaberg gikk opp til 3-1 like etter. Krister Aunan var sannelig på plass igjen og scoret. Dermed var det 3-1 og alle på Hinna gledet seg, minus hjemmelaget. Aunans andre mål.

Det så med andre ord bra ut for RIL.

I følge rapportene mistet dommeren kontrollen i andre omgang. Det vet vi ingenting om, siden disse linjene skrives fra Sørlandet.

På Twitter meldte Hinna først at Randaberg ble snytt for et soleklart straffespark. Også hjemmelaget skulle hatt straffe, sier meldingene. Men sånn ble det jo ikke.

Mål skulle Hinna få. Tidligere RIL-spiller Fredrik Fossmark skapte ny spenning da han reduserte til 2-3. Hjemmelaget levde i håpet om å ta igjen gjestene fra Persillebygda.

Holter med sitt andre

Det skulle imidlertid ikke gå veien for hjemmelaget, og det takker vi mer enn gjerne for. Kveldens mann ble nemlig Joakim Berg Holter. Få minutter før slutt senket han hjemmelaget med sin andre scoring for kvelden. Randaberg ledet dermed 4-2 og Holter scoret sitt 10 mål i serien. Utmerket!

Dermed var Randaberg på vei mot ny seier, og sånn ble det. Joakim Berg Holter og Krister Aunan ble kveldens menn, og de sørger også for at Randaberg trygger 2. plassen på tabellen.

Noe som også er helt ok er det faktum at EIK 2 gikk på et sjeldent tap. På hjemmebane i Okka by ble det nemlig tap mot Hundvåg.

Randabergs og banens beste: Krister Aunan!

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift