280 ledere og trenere får informasjon

Visste du at det er hele 280 trenere og lagledere i RIL Fotball? Randaberg er størst i fylket i antall lag, med sine 82 lag i alle aldersgrupper.

I disse dager, eller kvelder arrangerer klubben møter med lagledere og trener. Det informeres om klubben, hvor den er og hvor den skal. Denne uka har det vært ledere og trenere for de yngste lagene som har møtt opp på fotballrommet på klubbhuset.

Daglig leder Erik Nevland orienterte de fremmøtte, og det samme gjorde Harry Austbø. Sistnevnte har mye av den daglige kontakten med de nesten 300 lederne klubben er så heldige å ha.

Det er mye som skal gå i hop for å drive en så stor klubb. RIL skal være, og er for alle - noe som også ble poengtert av klubben. Flere tema var oppe under dette møte. I stikkordsform var det blant annet turneringer, skadetelefon, nye spillere, FFO og en del til.

Det ble også oppfordret til samtlige ledere om å bruke klubbens nettside. Den skal bli et viktig verktøy i tiden fremover. Alle lag har her sine egne sider. Mulighetene er mange, blant annet legge inn egne nyhetsartikler, enten det er etter en trening, kamp eller turnering.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift