Mange på A-lagets treninger

Flere har forsvunnet til andre klubber, men det er ingen grunn til uro. Flere tidligere RIL-spillere er nemlig tilbake i klubben.

Da vi som snarest var innom treningen mandag kveld var det 25 spillere som deltok. Det er bra når vi vet at flere har gått til andre klubber etter nedrykket til 4. divisjon.

- Jeg synes det begynner å se bra ut, og skal jobbe for å bli best mulig, sa trener Erik Fuglestad.

Det spennende er ikke hvem som har gitt seg, men de nye spillerne som enten er klare - eller som kanskje kommer til å bli det. I det RIL-laget som i slutten av mars skal serieåpne er det spillere med erfaring fra de fleste nivå her i landet.

Både Vegard Aanestad, Steffen Haugland, Sindre Norgren, Omar Sande og Krister Aunan er med videre. Og det stopper ikke med rutinen der. Thomas Våland, Christer Håland og Stian Tunge er også klare får å ta et tak for RIL.

Vi skimtet også andre nye ansikter, blant annet to spillere fra FC Show som viser seg frem. I tillegg så vi en annen, tidligere RIL-spiller, nemlig Eirik Bjørnø. Forrige sesong spilte han 25 kamper for Sola, mens han sesongen før det spilte for Vardeneset. Han er imidlertid Randabergmann, og er helt sikkert ønsket med videre.

Her kan du se en ørliten videosnutt fra dagens trening

Disse er ute etter forrige sesong: Fredrik Førre (Brodd), Martin Hestvik (Sola), Steffen Klemetsen Jakobsen (Vardeneset), Tord Oftedal (Sola), Nicolai Strømsvold, Olav Lilleås (Sola), Hampus Rydén (Lura), Hogne Vestvik (Sunde), Mathias Paulsen (Sola).

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift