For sju år siden vant Randaberg mot Ålgård

Fredag kveld er det klart for NM-fotball på Randaberg. Ålgård er motstander i den første kvalik-runden.

Det skal endelig spilles en offisiell kamp igjen - for nå starter fotballsesongen for alvor. Cup har vært, og er fortsatt spesielt i Norge. Når Randaberg fredag kveld løper ut på kunstgresset ved Randaberg stadion er det for å ta seg videre til neste runde. Da er som kjent bare seier godt nok.

Randaberg har også tidligere spilt mot Ålgård i cupen. Forrige gang var faktism for sju år siden. I 2010-sesongen scoret Daniel Lie to ganger for Randaberg, mens nåværende ÅFK-trener Andreas Ravndal scoret for gjestene. Ravndal scoret først, men bare et minutt senere utlignet Daniel Lie.

Møtte Viking

I den neste runden sto så Viking på programmet. Det var på den tidem da Åge Hareide var trener, Rune A. Jarstein sto i mål og tidligere RIL-spiller Andreas Ulland Andersen var i klubben. I tillegg var det en dårlig dommer kunne Aftenbladet melde etter kampen. Og ikke nok med det; Bjarte Lunde Aarsheim spilte da for Randaberg. 

Viking vant kampen 4-2, men RIL gjorde en godkjent kamp. Randabergs mål ble scoret av Christer Håland og Trond Kenneth Kindervåg.

Heller ikke Ålgård klarte å holde seg i 3. divisjon forrige sesong. Denne sesongen skal de over Boknafjorden for en del kamper. Ikke den samme puljen som Randaberg. Forrige sesongs to seriekamper mellom RIL-Ålgård endte 1-1 og 1-2.

Vel, fredag klokken 18.30 er det altså kamp, og du kommer vel på kamp?  Fotball er som kjent best på stadion.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift