Skuffende tap i serieåpningen

Randaberg var nok favoritter før kampen, men Klepp stakk hjem til Jæren med tre poeng. Det var heller ikke ufortjent.

Serieåpningen ble ikke som de aller fleste av de rundt 100 tilskuere ønsket. De så for seg en drømmestart på serien for hjemmelaget. Det ble ikke sånn, dessverre.

Klepp hadde nemlig planer om å være med i samtlige minutter - og det var de til gangs. I første omgang ble det ikke skapt mye for noen av lagene. Farligst var imidlertid gjestene, da RIL`s keeper Magnus Bjørklund Kaasen viste fram en ypperlig redning fra øverste hylle. En real beinparade fra et stor Klepp-sjanse. Det var faktisk omtrent hele beholdningen i den første omgangen.

Hjemmelaget skapte overraskende lite i forhold til tidligere kamper.

I andre omgang startet hjemmelaget bedre. De tok rett og slett over noe av initiativet, i hvert fall de første tjue minuttene. Det ble skapt noen sjanser, men ingen som endte med scoring bak Klepps 16 år gamle keeper. Gjestenes keeper stor forøvrig også en bra kamp - på det han måtte gripe inn på.

På forhånd ble det annonsert at RIL ville underholde. I årets første seriekamp må vi nok si at vi sjelden så underholdningsverdien som veldig stor. Klepp var robuste og fysiske og kjempet hjemmelaget ut av stilen siste halvdel av kampen. Derfor var det heller ikke ufortjent at laget gikk opp i ledelsen godt og vel midtveis i andre omgang.

Etter ledermålet ble det naturligvis et ørlite større trykk mot Kleppmålet, men det var dessverre ikke kvelden for mål til hjemmelaget. Klepp vant nemlig kampen 1-0, og det var fortjent nok.

Skal vi dele ut noen pris for beste spiller, da går den til hjemmelagets unge keeper. Magnus Bjørklund Kaasen, 16 år gammel, viste nok en gang flere gode redninger. Ellers en kamp på det ujevne for RIL. Men, allerede i neste kamp skrur vi forventningene opp igjen.

Neste mulighet er forresten i 2. kvalifiserende runde i NM. Da spiller RIL borte mot Brodd. Det skjer i løpet av neste uke. Like greit å slå tilbake allerede da, tenker jeg vi sier.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift