Uavgjort mot Eiger

Beklager litt sent, men RIL spilte 3-3 mot Eiger.

SENT, MEN HALVGODT: Det er noen dager siden det var lørdag og kamp, men her litt lenger sør er det som kjent flom og det som verre er. Derfor litt sen oppdatering på siste kamp.

Randaberg hadde altså besøk av Eiger til en aldri så liten toppkamp. Forutsetningene var jo sånn at med seier så ville RIL henge med å kjempe om opprykk med EIK 2. Nå har det seg nok sånn at det blir vanskelig med opprykk, for EIK-rekruttene feide jo Klepp av banen, og det er kanskje like greit, sånn egentlig?

Mot Eiger var det gjestene som tok kommandoen i den første omgangen. Allerede før alle de 40 på sidelinjen hadde slått opp paraplyen var det 0-1. Stanislavs Pihockis sørget for en aldri så liten nettkjenning og ledelse.

Og ikke nok med det, som brura sa: Eiger økte til 0-2 ved William Meyer etter 17 minutter. Randaberg var med andre ord kommet skikkelig på hæla.

Bedre etter pause

Det ble ikke flere mål i første omgang, men i de siste 45 minuttene løsnet det også for hjemmelaget. Krister Aunan har blitt en notorisk målscorer den siste tiden, og ble det sannelig nok en gang.

Etter 48 minutter sørget han for redusering til 1-2. Bare syv minutter senere steg jubelen for de som så med sorte øyne. Fjellets mann, Vegard Eltervåg raget høyest etter en corner og dermed var det 2-2.

Han er ikke fra Vigrestad, men den tidligere EIK-spilleren Stian Vigrestad sørget igjen for ledelse til Eiger. RILs-keeper var etter ballen, men måtte seg den tusle ned i målgården. Da var det 2-3.

To minutter før full tid var det så klart for utligning. Nok en gang var det Vegard Eltervåg som scoret, og som sørget for at det hele endte med 3-3.

Det gjesntår ennå fire kamper før serien er slutt, men det er definitivt EIK som er i førersetet. Dette har de rett og slett full kontroll på. Randaberg er på andreplass, men syv poeng bak.  Neste oppgave for RIL er borte mot Hana, den 6. oktober.

Det er forøvrig en meget jevn kamp i bunnen av tabellen. 7 lag kan rykke ned.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift