Hana snudde mot Randaberg

Randaberg ledet 2-0, men Hana snudde og vant 3-2,

IKKE PÅ HANA: Nei, det ville seg ikke for Randaberg mot Hana, heller. Det så jo ut til å gå på best mulige måte, men en fotballkamp varer som alltid i 2 x 45 minutter, ikke bare i en omgang.

So sagt var det Randabergs førsteomgang. Vi har sett det i flere kamper i det siste, for det har vært mye bra. Mot Hana startet det best mulig da Vegard Eltervåg sørget for 1-0 ledelse allerede etter 8 minutter.

Og ikke nok med det, som brura sa. RIl gikk også opp til 2-0. Krister Aunan har jo nesten bøttet inn mål den siste tiden, og gjorde det igjen.

Denne gang på et realt langskudd, som Hanas keeper ennå hører susen av. Visstnok en riktig perle. Da var det 2-0 og det så riktig så småpent ut.

Endte verst mulig

​Men så var det dette med å holde på en ledelse. Det er ikke alltid det går etter planen. Hanas Jarle Ims reduserte til 1-2, mens Ingvar Ims sørget for utligning. De er sikkert i slekt. Utligningen kom etter en retur, etter hvor først Eirik Larsson hadde hatt et utsøkt forsøk.

Så var det altså hjemmelaget som skulle ta skalpen til RIL mot slutten av kampen. Eirik Larsson som hadde proffkontrakt i Sandnes Ulf, men som ga seg i sommer, havnet på scoringslisten.

Minutter før slutt klarte han i følge rapportene å blokkere et utspark og sette ballen i mål. Dermed hadde hjemmelaget snudd og vant kampen 3-2.

Det betyr også at det trolg kan sendes en kurv frukt eller annet til Egersund. EIK 2 tapte mot MIL, men leder serien med syv poeng på Randaberg, det gjenstår tre kamper. Det gir aldri EIK fra seg, så gratulerer med opprykket i Egersund.

Neste kamp for Randaberg er forresten mot EIK 2 neste lørdag, på Randaberg stadion. Det kunne vært en slags seriefinale, men opprykkstoget er kjørt.

 

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift