Bli med på «superlørdag»

Lørdag er det to kamper på stadion. Først spiller damene, før A-laget avslutter sesongen.

Det kan bli en trivelig lørdag på Randaberg stadion, mye talker for det. Vi er jo snart i november, men det skal ennå spilles fotball. Naturgresset er byttet bort til kunstgress, men dette er jo tross alt i gå-avstand som dere vet.

Lørdag skal det altså spilles to kamper på kunstgressbanen. Kampene er helle ikke noe hvilke kamper som helst. Spesielt for damelaget er det av den svært viktige sorten. Det er kampen for tilværelsen i 3. divisjon. Motstanden er tøff. Knalltøff!

For det er Viking som kommer til Randaberg for å måle krefter med bygdas utvalgte. Viking er nummer to i divisjonen, mens Randaberg er en seier unna sikker plss, hvis alt går som det skal.

Blir meget vanskelig

Vi snakker ikke om en umulig oppgave, men alle ser at det blir vanskelig. Det er nemlig ikke mer enn noen dager siden de to lagene møttes til kamp på Vestbanen på Egenes. Da vant Viking hele 7-0. Det er å håpe at Randaberg har ristet skuffelsen av seg og ha tro på egne ferdigheter. Det er imidlertid også sånn at Hinna 2 har en mindre kamp spilt enn RIL-damene. De spiller torsdag kveld mot Falkeid borte. Vinner Hinna den kampen er løpet faktisk kjørt. Da blir det 4. divisjon.

Møt opp lørdag klokken 12.30, da spiller forhåpentligvis en damene en kamp som betyr noe.

A-laget mot Hundvåg

Lørdag klokken 15 er det siste kamp for A-laget. RIL er på 2. plass og blir der ved seier. Hundvåg har hatt en fin sesong og kommer helt sikkert til å kjempe for tre poeng. Motivasjonen til RIL er å bli nummer to på tabellen og fortsette den fine høste laget har hatt. EIK 2 har stilt godt lag gjennom hele sesongen og vant serien av den grunn, derfor er det et fortjent oppprykk som ble gjort for laget fra Okka by.

Ta med deg mor, far, venner og andre kjente til fotball på stadion førstkommende lørdag. Det kan bli noen kjekke timer. Ola har allerede satt på pølsene så det meste skal være på plass.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift