RIL avsluttet med kalasseier mot Hundvåg

Randaberg ble nummer to i serien etter 7-0 hjemme mot Hundvåg.

I det dette skrives er Randaberg i full gang med sin lagfest, for serien er ferdig, siste kamp er spilt og Randaberg kan se tilbake på en sesong som endte med 2. plass.

I lørdagens siste seriekamp var det Hundvåg som var motstander på hjemmebane. Det er feil å si at det var en folkefest, for det det var ikke. Men det ble en trivelig ettermiddag for dem som så kampen med sorte/hvite øyne - for Randaberg vant som de ville. Alt for en hyggelig lagfest, eller sosialt samvært som det også kan kalles.

To før pause

Det tok tid før de første målene kom, og før det hadde de to lagene hatt hver sin store mulighet - som det altså ikke ble scoret på. Etter 31 minutter var det imidlertid klart for kampens første mål.

Joakim Berg Holter ordnet 1-0 til hjemmelaget. Tre minutter senere fikk samme mann gult kort for et eller annet.

Vegard Aanestad fikk også gult kort før pause, for en hands. RIL hadde frispark, men unge Aanestad spilte for anledningen keeper og tok et godt tak i ballen med hendene, og dermed gult kort av dommer Ivan Djuric.

I samme spilleminutt var imidlertid Aanestad aktuell igjen, men denne gang ble det verken hands eller kort. Det ble scoring og dermed ledet Randaberg 2-0 til pause. I sjansestatistikken sto det sånn cirka 3-1.

Målkalas i andre omgang

To mål i første omgang ble til et målkalas i andre. Fem ganger scoret nemlig hjemmelaget. Mathias Nag Rydningen fikk bra treff fra rundt 12-13 meter og sørget for 3-0 ledelse. Der og da var kampen i realiteten avgjort etter bare 46 minutter.

Men det stoppet ikke der, for i løpet av de neste 14 minuttene ble vi vitne til et ekte hat-trick. Pizzabaker Henrik Andre Jelsa har trolig mange sesonger igjen på fotballbanen. Han scoret de tre neste målene til hjemmelaget.

Vi regner nesten med at det på kveldens lagfest allerede er pågående samtaler om forlengelse av kontrakt, både for han og en hel rekke andre spillere som eventuelt teller på knappene. :-)

Innbytter Kjell Håland hadde også en del å bjuda på. RIL fikk corner etter 72 minutter. Mannen som kan det meste med fotballbaner la seg strak i luften og headet inn 7-0 ledelse.

Flere mål ble det ikke, men det var da mer enn nok i siste serierunde. RIL endte på 2. plass, 73-34 i målforskjell og var det laget som slapp inn desidert minst mål.

Plasseringen er helt grei den, for EIK har vært det beste laget i sesongen, bortsett fra i lørdagens kamp da de faktisk tapte 1-9 mot Sola. Da stilte de ikke akkurat et toppet mannskap, men det er greit nok.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift