Nok en vellykket aktivitetsdag

Kreftomsorg Rogaland og Randaberg IL fotball har gjennomført en vellykket aktivitetssag.

Randaberg Arena var stedet og aktivitetene flere. Det var nemlig klart for den årlige og dermed tradisjonelle aktivitetsdagten RIL holder sammen med Kreftomsorg Rogaland.

Det er blant annet den dagen Randabergs A-lagspillere bidrar til at barn og unge har en strålende dag sammen. Det hadde de nylig i arenaen. Ut av samarbeidspartner så vet vi også at nettopp barna og de andre som var med ikke har den letteste hverdagen i livet.

Derfor er det et viktig og ikke minst godt tiltak RIL har sammen med kreftomsorgen. Noe som som også RIL`s samarbeidspartner setter stor pris på.  Da er det også flott med gode tilbakemeldinger fra de involverte.

– Tusen takk for at vi igjen fikk komme å ha en fantastisk dag sammen med der. Små og store koste seg med kjekke aktiviteter, og god mat og drikke. Der var mange gode smil, svette og røde ansikter på vei ut av hallen.Vi vet at å ha det kjekt er ekstra viktig når en står i en utfordrende livssituasjon. Vi vet at fysisk aktivitet hjelper. Og det er så hyggelig å bli møtt så godt av alle dere. Tusen, tusen takk, forteller Kreftomsorg Rogaland i en melding.

Tone Håland og RIL`s A-lag gjorde en flott innsats!

 

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift