Endelig starter kampen om poengene

A-laget har gjort unna vinteren og fredag kveld er det serieåpning hjemme mot Hinna.

En lang og altfor kald vinter er over, det lukter vår på Randaberg. Men ennå er ikke grasbanen klar for spill, nettopp på grunn av lang og kald vinter. Men fotballaget Randaberg, de er klare.

Klare for å ta opp kampen i 4. divisjon, hvor det er en hel rekke tøffe kamper på vent. Fra forrige sesong er en del spillere borte, noe som heller ikee var uventet.

Randaberg har også fått inn noen nye spillere. Jonas Havsø (Eiger), Patrick Narh-Nyarko (Havdur) og Tony Montana (Hinna). Randabergs lag for sesongen består av mye unge spillere, men også litt rutine. Det betyr at man er usikre hvor laget står noen dager før premieren hjemme mot Hinna.

– Vi har et ungt lag som trenger tid, så vi har ikke satt noen konkret målsetting. Spillerne skal få tid til å modnes på dette nivået og da må vi være tålmodige.

Det forteller trener Erik Fuglestad noen dager før første seriekamp. Han forteller videre om en utfordrende vinter med få spillere.

– Vi har vært for få spillere denne vinteren og det har vært utfordrende for både spillerne/trenerne. Vi trenger større bredde i troppen for konkurranse om plasser, samt å kunne variere i treningsinnhold. Vi har allikevel en fin blanding av rutine og unge talenter i årets stall, forteller han.

Hinna har allerede vært gjennom den første serierunden, som alle andre lag også har. Det er bare RIL som ennå ikke har startet serien. Når Hinna kommer til Randaberg fredag, gjør de det etter å ha tapt 0–3 mot Sandnes Ulf 2.

– Hinna blir en en tøff utfordring for oss, og jeg husker to tøffe kamper mot dem i fjor, erindrer Fuglestad.

RIL-treneren tror Hinna blir et topplag, sammen med flere andre kandidater. Åkra, Skjold og rekruttlagene til FK Haugesund, Sandnes Ulf og Vidar.  Også FKH 2 vant 3–0 i første serierunde, hjemme mot Kopervik.

– Det er en tøff pulje dette, men jeg håper vi skal klare oss bra. Vi har slettes ikke vært så verst i vinter i de treningskampene vi har spilt.  Jeg håper og tror på en plass på øvre halvdel av tabellen.

Her kan du se RIL`s tropp for sesongen

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift