Damene innledet med uavgjort

3-3 mot Haugar, men seieren var nær for damene i deres første seriekamp.

Haugar var motstander for damelaget i den aller første seriekampen denne sesongen. På forhånd har damene sagt at de jakter en topp-fire plassering på tabellen. Da var det like greit å plukke poeng i den første kampen.

Det gjorde de da også, selv om de var nære å ta alle tre poengene.

Men det var gjestene fra Haugesund som startet best og som tok ledelsen. 0-1 kom etter at det var spilt i 18 minutter. Men bare ti minutter senere var det klart for balanse. Lea Kraft Vistnes utlignet til 1-1. Fire minutter før pause var det igjen Haugar som scoret, slik at gjestene var i føringen etter første omgang.

– 1. omgang var preget av stress og vi ble løpende mye mellom, men vi hevet oss i andre omgang, sier assistenttrener Inger Anette Lorentzen.

Det har hun rett i.

Randaberg utlignet bare fem minutter etter pausen. Margot Marie Larsen scoret. Og ikke nok med det, Randaberg-damene gikk opp til .edelse 3-2 bare ti minutter senere. Ida Lillehammer scoret.

Det så altså ut til å gå mot seier, men ni minutter  før full tid utlignet Haugar til 3-3.

– Et mål vi ikke burde sluppet inn. Det var etter en corner og det var både litt klabb og babb der inne i 16-meteren, men vi fikk da ett poeng.

Randaberg produserte i tillegg til de tre målene en haug av sjanser, Det lover godt for fortsettelsen.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift