Erik Nevland ble matchvinner!

Han har pusset skoene, kom inn som innbytter og avgjorde seriepremieren.

RANDABERG KUNSTGRAS:  Serieåpningen er gjort unna for Randaberg i 4. divisjon.  Randaberg scoret på overtid, og gjett hvem?  Jo, det var Erik Nevland som scoret - tre minutter på overtid. En tidligere måltyv er tilbake.

Men vi kan jo starte med den første omgangen, av den sorten man ikke har allverden å skrive om når det gjelder sjansebonanza. Randaberg var uten sjanser helt til 31 minutter. Da sørget Kristoffer Strømme for at det ble 1-0, ut av det som egentlig ikke var noen sjanse. Mål er mål, og gledelig var det at det var RIL som scoret.

Frem til da hadde gjestene fra Hinna vært best, men uten å skape sjanser. Men etter RIL scoret hadde Hinna en stor mulighet. Det smalt i tverrliggeren over Randabergs keeper, men hjemmelaget gikk i garderoben med 1-0 ledelse.

Andre omgang var ikke ulik den første og det var derfor heller ikke ufortjent at Hinna utlignet da det var spilt i 89 minutter. Arvin Gergerechi var siste mann på ballen.

Men, før det så gjorde RIL flere bytter. Erik Nevland er daglig leder i RIL, men har også pusset fotballskoene for å bidre hvis og når det er behov.Det var det i seriepremieren, og takk for innsatsen. Nevland fikk ca femten minutter på banen.

Tre minutter på overtid, det så ut til å gå mot poengdeling, noe som hadde vært helt ok. Men Nevland og RIL ville det annerledes. Erik Nevland tok med seg ballen inn i 16-meteren, skjøt forbi keeper Lars Ueland Isachsen og dermed avgjorde veteranen kampen for Randaberg, som vant 2-1.

Høydepunkter fra kampen finner du her: https://youtu.be/d2ipm3sDbrk 

PS! Randaberg fikk også en ny spiller før kampen mot Hinna, og det er en solid forsterkning. Joakim Berg Holter meldte i vinter overgang til Vidar, men har nå returnert til spill for RIL. Han er trolig spilleklar til neste kamp, som er mot Vidar 2.


 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift