Nedtur mot Åkra

Åkra er serieleder etter 4-0 mot Randaberg.

Det gikk ikke Randabergs vei da laget reiste en tur over fjorden og spilte mot Åkra. Etter en sjanseffatig første del av kampen var det hjemmelaget som kjørte på mest, og etter 33 minutter var det også klart for ledelse. Jakob Rasmussen satte ballen bak Randabergs keeper.

Like etter scoringen hadde hjemmelaget nok en mulighet, men denne gang ble det ikke scoring. Tre minutter før pause hadde Eirik Bjørnø en mulighet, men den endte rett på hjemmelagets keeper. Dermed var det 1-0 etter de første 45 minuttene.

I andre omgang var det ikke bra.

Hjemmelaget scoret hele tre ganger mens Randaberg ikke scoret.  Men det tok tid og det var jevnt med sjanser til begge lag.

Erik Nevland scoret vinnermålet i serieåpningen. Mot Åkra kom han inn fjorten minutter før slutt på stillingen 1-0. Kunne det skje igjen at han kom inn og scoret?

Vi ruller fullstendig over motstanderen i slutten. Først putter Marcel inn et innlegg fra Jakob, før Daniel scorer med familien på tribunen. ÅKRA IL på facebook

Ikke denne gang, for mot slutten av kampen raknet det fullstendig for Randaberg. I løpet av de siste seks minuttene scoret nemlig hjemmelaget tre ganger.

2-0, Anders Underhaug, 3-0, Marcel Espejo og 4-0, Daniel Kvalvågne, alt i løpet av seks minutter.

Dermed ble det et klart tap, men det er bare å glemme, for allerede i neste kamp bør det være nye muligheter.

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift