Damene vant klart mot Klepp 3

4-1 etter en god kamp sendte RIL opp i toppen av tabellen.

Randabergs damelag i 3. divisjon har nemlig hatt en meget fin start på sesongen. Serieåpningen  endte uavgjort mens de to andre har endt med seire.

3-3 mot Haugar i premieren, 10-2 seier borte mot Hinna og sist 4-1 hjemme mot Klepp på en god, men tung gressmatte på Randaberg stadion., det er resultater som absolutt lar seg høre.

Kampen mot Klepp startet imidlertid ikke på beste måte. Vi er faktisk talt usikre på om pølsene i bua til Ola var ferdige da Klepp tok ledelsen 1-0 etter bare tre minutter. Var de ikke varme, så var de nok bedre bare noen minutter senere.

Da var det nemlig Randabergs tur til å score. Trine Sherling Handeland er målscorer av rang og gjorde det igjen. Først utlignet hun til 1-1, men senere scoret hun ytterligere to mål.

Scoret gjorde også Margodt Marie Larsen slik at resultatet ble 4-1 til Randaberg. Det sendte laget opp på 2. plass på tabellen, men det er bare spilt tre kamper for de fleste lagene.

Neste kamp er allerede 1. mai, og da venter Lura på bortebane. Lura har også hatt en fin start på serien med sine seks poeng på tre kamper. I siste kamp tapte de knepent 1-2 mot Viking.

Alle bilder tatt av Kathrine Knutsen, Bygdebladet. Takk for lånet!

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift