Ex-proff scoret i debuten

A-laget vant torsdagens kamp mot Hundvåg. For Randaberg debuterte en spiller med karriere i utlandet bak seg.

Hundvåg var motstander for RIL hjemme på eget gress. Kunstgraset var byttet bort til fordel for en etter forholdene strøken gressmatte.

Før kampen sto Randaberg med en seier og ett tap i serien. Mot gjestene tok det 26 minutter før publikum fikk se den første scoringen. Henrik A. Jelsa sendte hjemmelaget opp i 1–0 ledelse.

Det holdt seg også frem til pause. Randaberg gikk så opp til 2-0 etter 82 minutter. Madiou Konate scoret målet, men da måtte vi også sjekke hvem det var. En ny spiller?

Navnet hørtes nemlig litt kjent ut. Google ble løsningen og Konate har tidligere blant annet spilt for Molde, Strømmen, Hønefoss og tyrkiske Ankaraspor - i tillegg til flere andre klubber. Nå spiller han altså 4. divisjon for Randaberg og sørget for 2-1 ledelsen.

I 2006-sesongen scoret han Moldes mål da Viking vant 3-1 på Viking Stadion.

Ett minutt eller to senere reduserer Hundvåg, men Randaberg drar i land de tre poengene og klatrer også ørlite på tabellen.

– Ingen stor kamp, det ble en del rotete, men vi vinner og har fått en brukbar start på sesongen, sa Erik Fuglestad etter kampen.

Neste kamp for Randaberg er borte mot FKH 2, 7. mai.

Høydepunkter fra kampen ser du her: https://youtu.be/JU6l1vkOCvo

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift