Tapte mot Voll

Det gikk ikke Randabergs vei mot Voll. Hjemmelaget vant fortjent.

Randaberg var altså tirsdag kveld på Jæren og spilte mot Voll.

Starten av kampen var alt annet enn bra. Allerede etter seks minutter tok nemlig hjemmelaget ledelsen 1-0. Målscorer var Georg Strømstad. Randaberg hadde mye ball de første 15 minuttene, men klarte ikke å spille seg til noen sjanser av betydning.

De siste halvtimen av omgangen var heller ikke av den beste sorten. Verken hjemmelaget eller RIL hadde de store mulighetene. Derfor var det Voll som spurtet i garderoben med 1-0 ledelse. Voll sin polske keeper hadde en forholdsvis rolig førsteomgang.

Etter 63 minutter var Randaberg på vei gjennom, en spiller gikk i bakken og det ble ropt på straffespark fra flere av RIL sine spillere. Det fikk de ikke. Like etter fikk RIL frispark fra 20 meter, en Voll-spiller fikk gult kort, men frisparket ble det ikke noe tellende resultat av.

Randaberg hadde ballen mye de første 25 minuttene i andre omgang, men som kjent så styrer mål fotballkamper. RIL scoret ikke, men etter en halvtime hadde hjemmelaget en meget god sjanse, men RILs keeper reddet mesterlig.

SE OGSÅ : Tabellen

Etter 80 minutter var det dessverre sluttkjørt for Randaberg. Volls Trond Versland får gjøre som han vil og avslutter og kommer gjennom forsvaret og økte dermed til 2-0.

Randaberg forsøkte seg i slutten, men det ville seg ikke. Voll vinner og de vant fortjent for de var bedre enn Randaberg. På Tabellen gikk Voll opp til 2.plass, mens Randaberg er på 7.plass, med ni poeng.

Åkra som har stø kurs mot 3. divisjon har full pott, 21. poeng.

Randaberg neste kamp er allerede førstkommende fredag, hjemme mot Skjold, klokken 19.00.

Hvis du vil ha en annen opplevelse av kampen, her kan du høre på Tore Kåstad, Volls eminente speaker.

Hør speaker i opptak, ikke redigert :-)

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift