Tre poeng er tre poeng

Man teller sjanser og mål. Randaberg scoret på sin eneste og vant mot Skjold.

Poeng er poeng og det er det viktigste i fotball. Randaberg hadde besøk av Skjold fredag kveld og vant en heldig seier. Man får fortsatt ikke stilkarakterer i fotball, for det er målene som avgjør fotballkamper.

De første 15. minuttene var av den tamme sorten. Ingen av lagene skapte noe som helst i sterk sommervarme. Vanligvis pleier vi å fryse på Randaberg stadion, men fredag kveld var det flere og tyve grader.

Derfor tok også spillerne en liten drikkepause etter 19 minutter. Da vanningspausen var over fikk Randaberg en mulighet. Ballen ble slått mot 16-meteren, der var Mathias Rydningen. Han dempet ballen, la den ned og satte ballen pent forbi keeper. Dermed var RIL i ledelsen 1-0.

Utover i omgangen skjedde det ikke noe som helst, ikke før det var spilt 44 og 45 minutter. Da fikk gjestene to store sjanser, men de klarte ikke å score på verken den ene eller den andre. RIL i garderoben med ledelse.

Andre omgang ble ikke som den første. Gjestene var det førende laget og jaktet mål i store deler av de siste 45 minuttene. Randaberg skapte ikke allverden fremover på banen, og i protokollen blir de stående med en sjanse, den de scoret på i første omgang.

Vi noterte både to og tre stor sjanser til Skjold. Randabergs keeper Christoffer Braastrup Andersen hadde et par meget gode redninger. Han skal ha en stor del av æren for at alle tre poengene bli igjen på Randaberg.

Det ble 1-0 og det står i resultatene. For RIL en heldig seier, mens gjestene trolig fikk en tung tur over fjorden. Med seieren gikk Randaberg opp til 6. plass med sine 12 poeng.

PS! Randaberg hadde flere forfall til kampen. Det førte blant annet til at Erik Nevland spilte fra start, som høyre-back.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift