Fjerde bortetap på rad

Randaberg har ennå ikke vunnet på bortebane denne sesongen. Mot Vidar 2 ble det nok et tap.

Hjemme er det greit med fire gevinster av fire mulige, men på bortebane er det  et eller annet som skjer. Hadde man visst hva, da hadde man nok gjort noe. Mot Vidar 2 ble det nemlig nok et tap for Randaberg.

Randaberg var det beste laget i første omgang, men en kamp varer i 2 x 45 minutter, og det kan være viktig å ta med seg i fortsettelsen. Hjemmelaget tok riktignok ledelsen, men Randaberg scoret de to neste.  Og de kunne scoret både to og tre til i første omgang.

Tony Montana og Kristoffer Strømme scoret Randabergs mål slik at de ledet 2-1, og faktisk hadde scoret sine to første mål på bortebane denne sesongen.  Men det holdet dessverre ikke.

I andre omgang var nemlig hjemmelaget det førende laget. Randaberg slapp taket, og først utlignet hjemmelaget på et straffespark.

Etter det snakket rutinerte Omar Sande på seg et rødt kort og dermed måtte RIL fullføre med ti spillere. Omar hadde gult kort fra før i kampen.

Dermed sa Vidar takk, scoret med en mann mer på banen og vant kampen 3–2.

RIL er nummer seks på tabellen, men på bortebane må det skjerping til, for 2–15 etter fire kamper er stygt. Neste kamp er hjemme mot Rosseland, 9. juni klokken 14.00.

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift