Juniorlaget var meget nær seier i toppkampen

Det var duket for toppoppgjør på Randaberg Stadion når Hundvåg kom på besøk.

Randabergs gode juniorlag var svært nære ved å vinne mot Hundvåg, men det ble «bare» en litt sur poengdeling. For Randaberg ledet 2–0 helt til det var igjen tre minutter av kampen.

Hundvåg var et godt lag, og var til og med bedre enn RIL i den første omgangen, men som alle vet så er det mål som gjelder på fotballbanen. RIL scoret etter 21. minutter da Andreas Ånestad forserte ned til linjen, og la inn en hard markkryper. Hundvåg famlet og klarte ikke å klarere. Dermed var det for Tomas Gundersen å sette inn 1–0 målet til hjemmelaget.

Gjestene hadde flere gode muligheter i første omgang, men Randaberg hadde en meget god keeper i Sebastian van der Veen. Han vartet nemlig opp med en rekke gode redninger da Hundvåg herjet som verst.

Randaberg gikk i garderoben med det som beskrives som en noe heldig ledelse.

Ett mål i første omgang ble til tre mål i de siste 45. RIL var mer med i spillet, men fortsatt var Hundvåg hakket bedre. Men som tidligere nevnt; det gjelder å sette sjansene sine og det gjorde RIL.

– Så i det 65 min får vi til et nydelig spill nede på Hundvågs høyre side, ballen blir slått ut mellom midtstopper og back og et nydelig innlegg ble satt i mål fra første stolpe av Sondre Nedrebø, sier Jan Ove Valen.

Han er forresten den eneste i RIL som sender bidrag til denne siden.

Den siste delen av kampen presset gjestene på. Det så ut til å holde helt inn for hjemmelaget, men dessverre så scoret Hundvåg to ganger de siste tre minuttene av kampen, slik at det hele endte 2–2.

– Begge målene luktet offside, men alt i alt skal vi vel være fornøyde med uavgjort og poengdeling, avslutter Valen.

Dermed er RIL fortsatt på 3. plass på tabellen. Neste kamp er borte mot MIL på Tau stadion torsdag 14. juni. Siste kamp før sommerferien er toppkamp hjemme mot Brodd, den 20 juni klokken 20.00. Da bør du ta deg turen.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift