Uavgjort i siste før ferien

Randaberg klarte ikke å vinne mot bunnlaget Vedavåg. Det ble målløst mellom de to lagene.

Det ble ikke den opplevelsen de fremmøtte hadde trodd på. Trodd, fordi Randaberg hadde vunnet alle sine hjemmekamper. Vedavåg hadde for anledningen hanket inn Tommy Andrè Velde for å lede laget fra benken.

Det viste seg å være en suksess, for Vedavåg holdt buret rent og stoppet de sjansene Randaberg kom me, og de var kke veldig mange.

Randaberg hadde sine sjanser, og fikk også et mål annulert i første omgang. Jonas Havsø hadde en ball i mål, men den ble korrekt annulert for offside.

Mathias Rydningen hadde også en fin mulighet etter en halvtime. Han mottok ballen og var mer eller mindre alene med keeper, men forsøket endte nettopp der - på keeper.

Henrik Andre Jelsa forsøkte seg etter 35 minutter. Han fikk et godt slått innlegg rett på. Han klinket til, men skuddet gikk ned på marka til Einar Hanasand.

Også gjestene fra Karmøy hadde sine sjanser, men de glemte vi å notere.

I andre omgang ble det heller ikke mål. RIL hadde ballen mer i andre omgang, men det var fryktelig lite flyt i spillet.

Det ebbet altså ut med 0–0, og ingen har grunn til å være fornøyd med det. Første del av sesongen er gjort unna, og RIL har levert svært middels. Kjell Håland takket i dag for seg, han har spilt sin siste kamp i RIL-drakten. Det er grunn til å takke for innsatsen!!

 

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift