Fantastisk innsats i Kattegat Cup

Randaberg IL Fotball har hatt mange lag på turnering i Danmark. En kjempeinnsats ble levert av samtlige, både på og utenfor banen.

Det er ikke bare og bare å reise på turnering, enten det er i distriktet eller til andre land. Randaberg har i flere år vært i Danmark på ulike turneringer. Nå er det Kattegat Cup som gjelder for klubbens lag.

Som i Norge var det også godt vær da RIL la ut på tur. Varmt og godt og som vanlig ble det spilt kamper på gode baner i Danmark. Grenå utenfor Århus er stedet Randaberg og flere andre klubber reiser til.

Randaberg gjorde som nevnt en god innsats.

* J-13 tok sølv og bronse i A-finalen
* G-13 tok sølv i A-finalen og vant B-finalen
* J-15 tok gull i A-finalen
* G-15 tok gull i A-finalen
* J-16 tok sølv i A-finalen
* G-16 tok gull i A-finalen

Når Randaberg reiser på tur er det mange som er involvert. Spillere, ledere og foreldre på tur er noen trivelige dager. Hanne Husa Halse var klubbens turneringsansvarlig på turen til Danmark.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som har vært med på å gjøre årets Kattegat Cup deltakelse til en flott opplevelse. Det gjelder spillere, ledere/foreldre som følger lagene og ikke minst alle de flotte supporterne som er å finne over HELE cupområdet, som stiller opp og heier på alle kampene. Det er en glede å organisere en slik turnering med så mange kjekke folk rundt meg, sier hun til RILs side på Facebook.

Randaberg gjorde altså mange gode og solide sportslige prestasjoner i turneringen. Og hvis du vil sjekke ut nærmere, kan du klikke deg inn på arrangørens hjemmesider.

Årets Kattegat Cup var forresten den 34. turneringen  som ble arrangert på de 13 gressbanene som Grenå idrettsanlegg består av.  Neste år stiller trolig Randaberg mannsterke opp igjen, både lag, ledere og ikke minst foreldre.

Randaberg var også godt synlige, med egen camp på idrettsanlegget i Grenå.

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift