Ledet, men tapte mot Åkra

Randaberg ledet i et par minutter, men i andre omgang var Åkra best og tok med seg tre poeng over fjorden.

Solen skinte, det var flere tilskuere enn vanlig og det lå egentlig til rette for en trivelig ettermiddag da Randaberg spilte hjemme mot topplaget Åkra. Laget fra Karmøy jakter på serieleder Djerv 1919, og ville med seier være to poeng bak.

Det ble også på den måten til slutt.

Men vi starter med første omgang. Innledningsvis skjedde det ikke noe som helst fra de to lagene, sånn egentlig. Men etter en halvtime kom kampens første scoring. Det var heller ikke ufortjent at det var hjemmelaget som tok ledelsen etter 30 minutter.

Pent var det også, for Tobias Lunde fikk et meget godt treff da han fyrte løss et skudd fra 16-17 meter. Buen på ballen var utmerket og gikk like under krysset, og 1–0 til hjemmelaget.

Men like etter

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før gjestene var ajour i statistikken. Bare tre minutter senere gir en RIL-spiller en ball i fra seg inne i egen 16-meter. Jacob Rasmussen takker og fyrer løs fra 7-8 meter. Ballen går inn bak RIL-keeper og dermed var det 1–1.

Rett før pause hadde Randaberg en gyllen mulighet til å ta ledelsen. Nok en gang var det Tobias Lunde som hadde sjansen. Han fyrte løs, men ballen gikk via en Åkra-spiller og til corner. En god mulighet, men det holdt seg til 1–1 etter de første 45.

Åkra best

I andre omgang viste gjestene seg som det beste laget, selv om RIL tidvis hang med. Men det var ikke ufortjent at Åkra gikk opp i 2–1 ledelse etter 61 minutter. RIL-forsvaret roter og Preben Fauskanger fikk en enkel jobb.

Bare fem minutter senere, og en litt pussig situasjon - og scoring.

Randaberg gjorde klart for spillerbytte. Sindre Norgren hadde allerede forlatt banen, men innbytter var ikke klar for å komme inn på banen. Dermed satte dommeren spillet i gang, og gjestene gikk opp i 3–1, mens Randaberg bare hadde ti spillere på banen.

Pussig - og unødvendig, RIL. Målscorer var Daniel Kvalvågnes, for øvrig.

RIL hadde et par brukbare muligheter i andre omgang, men det hadde også Åkra, i tillegg til målene de scoret. Det var derfor ikke ufortjent at laget reiste hjem med 3–1 seier fra Randaberg stadion.

Trivelig å se at det var nesten 200 tilskuere (hvis vi tar hardt i) på ettermiddagens kamp.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift