Nok et tap på bortebane

Det er definitivt ikke Randabergs sesong. Torsdag kveld ble det bokført nok et tap.

HUNDVÅG: Det er på ingen måte mye undertegnende vet om kampen, bortsett fra at resultatet ikke endte den veien vi hadde et håp - og kanskje tro om. Motstander på bortebane var laget som lå nest sist på tabellen, nemlig Hundvåg.

Før kampen hadde hjemmelaget ni poeng, men nå står de med tolv poeng og nærmer seg trygg plass på tabellen. Det er nemlig (etter en runde med google) tre lag som rykker ned. Randaberg kan være ett av disse lagene, det er bare å innse etter 17 spilte kamper.

Det er faktisk nødvendig å se at dette slettes ikke kommer til å gå av seg selv. Mot Hundvåg ble det 3–2 tap. Joda, det er knepent det - men likevel er det tap mot et lag Randaberg skal vinne mot.

Men ikke denne sesongen.

Randaberg har mange kamper igjen, men allerede i neste kamp blir det en tøff oppgave, hjemme mot FK Haugesund sine rekrutter. Selvsagt er det mulig å vinne, for hjemme er Randaberg hakket bedre enn på bortebane, av en eller annen årsak.

Det dreier seg altså om en skikkelig samling i bunn for RIL.  INGEN må tro at Randaberg er for gode til nedrykk og kanskje spille mot lag som Kåsen, Brusand og Sandved neste sesong.

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift