Det vil seg ikke!

Randaberg hadde besøk av FKH-rekruttene, og gikk på nok et tap.

LYNGDALSALPENE: Som vanlig er ikke undertegnede på kamp, så dette blir mer eller mindre et sjansespill - nok en gang. Men fotballkamp har det vært uansett på Randaberg stadion. FKH 2 var motstander for et RIL-lag som trenger hvert eneste poeng de kan få. FKH-rekruttene på sin side hadde før kampen 32 poeng og en kamp mindre spilt enn serielder Djerv 1919 - men sistnevnte lag har 43 poeng.

Haugesund tok sjøveien til Randabergs utmerkede grasbane og hadde med seg tre spiller fra A-stallen. Marko Ćosić, Kristoffer Velde og Anthony Izuchukwu var alle med på turen og klare for kamp mot RIL.

Resultatmessig skjedde det ikke mye i den første omgangen. Etter en tids leting på både Twitter og Facebook kom det endelig meldinger. Det sto 0–0 etter første omgang.

– Lite sjanser å melde, ble det skrevet.

Da stemte nok det.

I andre omgang hadde ikke folk fått ned verken kaffe eller pølse før det ble mål. De fleste hadde nok funnet plassen på en glissen tribune, men allerede etter to minutters spill i andre omgang sto det 0–1, og altså ledelse til gjestene.

Kevin Krygård var målscorer. Unggutten sto før kampen med 67 kamper og 16 mål for B-laget til laget fra Eliteserien. Han plusset på begge kontoer der altså.

Ga seg ikke

Mål i mot tidlig, men ingen grunn til å gi seg av den grunn, tenkte muligens RIL-spillerne. Hjemmelaget kom nemlig raskt til hektene viste det seg. Det måtte en tidligere Madla-spiller til for å sørge for balanse i regnskapet. Avdyl Haxhiu var der han skulle og utlignet til 1–1 etter 65 minutter.

Men man skulle på ingen måte ha det trivelig lenge. For bare tre minutter senere er Haugesund på farten igjen. A-lagsspilleren Kristoffer Velde sørget nemlig for 2–1 til gjestene.

Det skal legges til at samtlige tre mål kom på dødball.

Målet kom forresten på samme tid undertegnede kom på at det var noen rundstykker i ovnen - som ikke lenger var spiselige.

Dem om det, for dette dreier seg mer om ballspill enn mat, sånn egentlig.

Visste dere forresten at forrige gang RIL vant mot FKH-rekruttene var så langt tilbake som i 2013-sesongen? Joda, da vant RIL hele 6–1 på bortebane, blant annet etter tre scoringer av Christer Håland.

Ingen av spillerne som var med da er lenger RIL-spillere.

Så var det slutt

Joda, vi rotet oss bort med annet, men etter den siste scoringen til FKH ble det ikke flere scoringer. Dermed endte det hele med 2–1 til gjestene som dermed økte poengpotten. For Randabergs del er det bare å gjøre et forsøk allerede i neste kamp.

Kampen mot FKH var slettes ikke av verste sort, for her ble det også en del tilfeldigheter på en våt bane. RIL kunne tatt med poeng, men det var heller ikke ufortjent at det laget som valgte en en tur over Boknafjorden vant kampen.

Da er det bortekamp der hvor de trolig har divisjonens beste pølser, på gamle, slitte, men ærverdige Åsebøen stadion i Kopervik. Det kalles visst kanuttapølser. Det gjenstår forresten ennå åtte kamper å spille, men det hadde vært flott med tre poeng, allerede i neste kamp som er lørdag klokken 15.

 

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift