Tapte - men det er gode muligheter

Randaberg gikk på et nytt tapp og er for alvor havnet i bunnstriden. Men det er kamper igjen å ta seg sammen på.

Lørdag ettermiddag var det Kopervik som var motstander for Randaberg, på Åsebøen. En gang i tiden spilte Kopervik flere sesonger på landets nest høyeste nivå. Det var da de var to puljer i 1. divisjon.

I dag er det 4. divisjon som teller, som med Randaberg. Kopervik hadde før kampen mot Randaberg 23. poeng, men nå har de 26 - for de vant hele 4–0 mot RIL. Randaberg på bortebane denne sesongen har vært FRYKTELIG!

Stort mer enn det er det ikke å si. Ni kamper på bortebane har endt med ni tap og en målforskjell på 6–33. Vi skal ikke begi oss inn på hvorfor det er slik, men konstaterer at det er et stor bortebanekompleks, som heller ikke ble mindre etter kampen mot Kopervik.

Bare kanutta-pølsene i kiosken gledet de fremmøtte fra Randaberg, hvis det var noen.

Kampen ja; den startet med et selvmål - da Martin Voll ble kreditert scoringen som sendte hjemmelaget opp i 1–0 ledelse etter 27 minutter i første omgang. Det holdt seg også til pause.

I andre omgang ble det tre baklengs til for Randaberg, og samtlige scoringer ble signert Kjetil Vatland Olsen. På seks kamper står han nå oppført med åtte scoringer.

Det ble altså 4–0 til hjemmelaget, og nok en kjedelig hjemtur for Randaberg.

Det er imidlertid kamper igjen og det er mulig å klatre på tabellen.

Det er som nevnt flere muligheter, men en bør starte med tre poeng hjemme allerede til helgen.

* Voll (H)

* Skjold (B)

* Sandnes Ulf 2 (H)

* Rosseland (B)

* Djerv 1919 (B)

* Hana (H)

* Vedavåg (B)

Det er motstanderne i de siste kampene. I øyeblikket er Randaberg på 11. plass. Tidligere er det vel meldt (på Gratishaugen) at tre lag ryker ned. Trolig stemmer ikke det, for etter en runde på google kom jeg i dag frem til at det er ett lag. Eller; forklart:

Tre lag rykker direkte ned i 5. div; siste lag i hver avdeling, og dårligst lag i forhold til antall poeng/kamper (koeffisient).     

Men det er ingen grunn til å ta det med ro av den grunn. Randaberg hører ikke hjemme i bunnen av 4. divisjon - sånn egentlig.            

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift