Randaberg jublet åtte ganger mot Voll

Med en rekke veteraner på laget ble det seier mot Voll. Hele 8?0 faktisk.

Randaberg tok en etterlengtet seier da Voll var motstander på kunstgrasbanen i kveld. Og; Randaberg hadde hanket inn en del nye spillere til kampen. Eller; nye og nye.

Vi snakker om veteraner. Stian Tunge, Christer Håland og Vegard Aanestad var alle tilbake for Randaberg i kveldens kamp. Når vi i tillegg finner spillere som Omar Sande, Krister Aunan, Sindre Norgren, Henrik A. Jelsa og Thomas Vaaland, da ser man også at det er et godt lag på papiret.

Det var forresten mer enn på papiret det var bra, sier rapportene. Pussig nok var Voll mer eller mindre sjanseløse mot RIL.

For da dommeren blåste av hadde nemlig RIL sendt Voll hjem med 0–8 i kofferten, og det kunne vært så mye mer, for Randaberg hadde i tillegg tre-fire baller i stolpen.

Det viktige var dog at det ble seier, som vi ser det fra Sørlandet. Det var imidlertid sønnen til kylling-oppdrette Vistnes som startet ballet.

Paal Vistnes sørget nemlig for en tidlig 1–0 ledelse etter bare fem minutter. Pizza-sjef Jelsa hadde også et ønske om å bidra, for seks minutter senere var ledelsen doblet.

Jo, det hører med til historien at Voll bommet på straffespark etter 34. minutter.

En annen som hadde snørt på seg skoene var Christer Håland. Etter 37 minutter ble det 3–0, og unge Jelsa økte til 4–0 tre minutter før pausen.

En godt gjennomført omgang fra Randaberg der altså - og det ballet på seg i andre omgang også.

En annen av veteranene, nemlig Thomas Vaaland trivdes på kunstgresset. Det var han som satte inn 5–0 måplet, bak en stadig mer svimmel Voll-keeper.

For kampen ble et mareritt for laget fra Jæderen.

Vegard Aanestad scoret 6–0, mens de to siste bla scoret av en som ikke er så gammel, nemlig innbytter Avdyl Haxhiu.

Dermed ble det en etterlengte, men også en viktig seier i bunnstriden av tabellen. Neste kamp er dog av den viktige sorten, for det er borte mot Skjold. Skjold er i skrivende stund på 13. plass med 16 poeng. Randaberg er nummer 11.


Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift