Tapte den viktige kampen mot Skold

Randaberg gikk på en smell borte mot Skjold.

Randaberg er på ingen måte sikret videre spill i 4. divisjon, for fredag kveld ble det 0–1 tap borte mot Skjold.

KAMPFAKTA 4 DIVISJON

Skjold –Randaberg 1–0

1-0 Daniel Aarås (24)
Dommer: Sverre Flatebø, Karmsund
Tilskuere: 100

Her henter vi det meste fra Tysvær Bygdeblad, som skriver at det spillemessig var en kamp midt på treet. Mye står på spill for begge lag - for dette er lag som kjemper for å unngå nedrykk til 5. divisjon, eller kanskje kvalik. Resultatmessig var det hjemmelaget som smilte etter kampen.

Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Det ble mye kjemping mellom de to lagene. Begge lag var nemlig preget av at mye står på spill. Ingen av de to klubbene har et sterkt ønske om å ta turen ned enda en divisjon - til nivå seks i norsk fotball.

Vel, det er ennå en del kamper igjen, og vi så i forrige hjemmekamp at det er godt mulig. Da ble det 8–0 mot Voll. 11.plass og 22 poeng er status for Randaberg etter 21 kamper. Neste kamp er hjemme mot Sandnes Ulf 2, den 8. oktober.

I videre rekkefølge spilles det mot Rosseland (b), Djerv 1919 (b), Hana (h) og Vedavåg (b).

Mulighetene er der, men vi ser at det er tøff motstand - men dette SKAL gå. Noe annet ville vært en katastrofe (mener undertegnede).

En god uke med trening, få med alle mann alle som sist mot Voll, og da skal kamper vinnes, og det er like greit å starte hjemme mot Sandnes Ulf sine rekrutter mandag om ei drøy uke.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift