Vant på bortebane

Å være på reise uten internett er krise. For Randaberg vant på bortebane.

ALANYA/RANDABERG: I det ellevte forsøket skulle det omider lykkes for Randaberg å vinne på bortebane. Bortebane har med andre vært frykteleig for RIL denne sesongen, men mot Rosseland ble det seier og det meste tyder på at kontrakten i 4. divisjon er sikret - tre runder før slutt.

Og det bra bra, men det er ingen grunn til å være fornøyd sett under et, men det vet nok de fleste. Undertegnede har vært i Tyrkia, og de har mye godt der, men internett kan de ikke. Derfor sen oppdatering.

Eirik Bjørnø (2) og Mathias Rydningen sørget for Randabergs scoringer, alle i første omgang. Randaberg ledet 3–0 før hjemmelaget reduserte rett før pause.

Seieren ga også Randaberg tre etterlengtede poeng, for det har som kjent ikke vært mye bra på bortebane. Dette var det første seieren, men av den viktige sorten.

Det gjenstår tre kamper, hvor den neste blir vanskeligst, for i Haugesund venter Djerv 1919, og det kan bli uavgjort - eller kanskje seier?

Djerv 1919 er serielder og jakter opprykket i divisjonen, så i utgangspunktet er ikke RIL favoritter her. Men hjemme mot Hana og borte mot Vedavåg i siste runde er RIL klare favoritter i begge oppgjørene.

Vi ser frem til avslutningen og tror på litt klatring på tabellen.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift