Nytt tap på bortebane

Djerv 1919 var best og vant fortjent 3-0 mot Randaberg.

Det er ikke like lett å alltid skrive det man ønsker, for jeg er jo ikke på så mange kamper. Men via disse sosiale mediene får man jo med seg en del.

Randaberg vant den forrige kampen på bortebane mot Rosseland, og det ga jo rom for et visst håp før torsdagens kamp mot Djerv 1919, kanskje til og med uavgjort - som Sølve Grotmål sa på farge-tv for en del år siden.

Via fjøsboka

I dag ble kampen fulgt via siden Lokalfotball Nord-Rogaland, men det var ikke så mye å få med seg, bortsett fra målene da.

Og de kom feil vei, for det var ikke uventet Djerv 1919 som scoret. Ikke unaturlig det så lenge laget leder serien og jakter opprykk sammen med Åkra.

I følge denne siden var Randaberg sjanseløse i den første omgangen. Hjemmelaget scoret to ganger og ledet altså 2–0 etter de første 45 minuttene.

Han islendingen

Mål signert av islendingen Hafsteinn Runarsson. Han har i det minste et islandsk etternavn, så vi satser på at det er riktig. 2–0 målet ble scoret av Lennart Henriques. Han har forresten 21 kamper også for FK Haugesund 2.

I tillegg til målene meldes det om en haug med sjanser til hjemmelaget, men Randabergs keeper, Magnus Bjørklund Kaase ryddet unna en god del av dem - på en mesterlig måte.

Fremover skapte ikke Randaberg noe som helst, i følge denne siden.

I andre omgang ble det med en scoring, også den til hjemmelaget. Sivert Helgesen sørget for at Djerv 1919 ikke spilte uavgjort, men vant 3–0.

Randaberg stilte i kveld et lag med en snittalder på rundt 20 år. Tre av veteranene var med, nemlig Eirik Bjørnø, Henrik A. Jelsa og Sindre Norgren.

Hva nå mon tro?

Tapet var ikke uventet, det er bare nok å sjekke tabellen og borteformen. For Randaberg gjenstår det to kamper. Mot Hana og mot Vedavåg. Hana har en kamp mindre spilt og er nå to poeng bak Randaberg.

For de som eventuelt tror at Randaberg er sikret kontrakt, det er dessverre ikke tilfelle. Hundvåg vant mot Rosseland - som også ligger svett til. Skjold vant 4–0 og henger også med.

Det blir et bikkjeslagsmål i bunnen av tabellen. Bare de beste lagene holder seg, og der BØR Randaberg være, og skal selvfølgelig være.

'

26. oktober spilles den foreløpig viktigste kampen denne sesongen. Randaberg hjemme mot Hana. Den skal Randaberg vinne - og de MÅ vinne.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift