Årets første treningskamp for A-lag herrer

Ril herrer A-lag hadde sin første treningskamp for sesongen i ettermiddag. Det ble seier 2-1 mot Kvinesdal i Randaberg Arena.

Kampfakta:

Ril – Kvinesdal 2-1 (1-1)

Mål:

16 min 0-1

36 min 1-1 Henrik Jelsa

63 min 2-1 Nikolai Strømsvold

Tilskuere:

Cirka 100

Målet med kampen i dag, var ifølge hovedtrener Eirik Bjørnø å gi mye spilletid til samtlige spillere i troppen. Hele 23 spillere var i aksjon i ettermiddag for RIL. Kampen var jevnspilt og begge lagene hadde gode muligheter til å score flere mål. Begge RILs mål kom etter flott spill, og det vi tidvis fikk se, viser at det absolutt er et potensial i laget.

Det var mange ungdommer som spilte for Randaberg i dag. Hele seks 16-åringer og til sammen ti spillere som holder junioralder ble benyttet. Paal Vistnes og Adrian Wasbø syntes det nå var kjekt å komme i gang med kamper. Utenom A-lagets tre ukentlige treninger, har ungdommene trening hver fredag og lørdag med Erik Fuglestad, ansvarlig for spillerutvikling i RIL. Kjekt var det at både Fuglestad og daglig leder (og spisslegende) Nevland var blant de cirka 100 tilskuerne i Randaberg Arena i ettermiddag

A-laget har kun trent sammen i tre uker og Bjørnø ser nå framover til gode treningsuker og nye treningskamper der en kan jobbe med og også utvikle de taktiske ferdighetene. RIL`s ferske trenertrio, i dag representert ved Erik Bjørnø og Dino Serdarevic, kunne si seg godt fornøyd med årets første treningskamp.

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift