Yngst i ungdomsavdelingen, Jenter 13 (2006)

Når en blir tretten år, er en ferdig i barnefotballen. Tabeller, tur til Danmark og treninger på Randaberg stadion er de mest merkbare endringene. Fram mot seriestart i slutten av april for de fleste lag, skal vi ta en tur innom lagene i ungdomsavdelingen. Først ut er jenter 13 som vi besøkte under trening i Randaberg Arena

Jentene trener to ganger i uken, mandager og tirsdager. Til sammen består gruppen av 25 jenter. Trenere er Kjetil Løland og Erik Fuglestad. Erik forteller at på treningene er det hovedfokus på utvikling av individuelle basisferdigheter. Dette gjøres på ulike måter, blant annet ved ulike former for konkurranser. Og det høres. Jentene er ivrig heiagjeng når spillere på eget lag er i aksjon.

Konkurranser

Erik instruerer

I vinter deltar J-13 med to lag i Kviaserien. I Kviaserien får hvert lag 3-4 kamper i innledende gruppespill. De beste lagene i hver pulje går videre til sluttspill organisert etter utslagsmetode. Kommer en helt til finalen, må en ta turen til Nærbø for å spille om vinnerpokalen der.

I slutten av april skal jentene stille med to lag i seriespillet. Da blir det kamper helt fram til oktober bare avbrutt av sommerferien.

Uttøying etter oppvarming

Emilia, Hedda og Ragnhild

Det er nok det som skjer i sommerferien Hedda, Ragnhild og Emilia gleder seg mest til. Da skal de på tur med laget til Danmark og delta i Kattegat-cup i Grenaa. Alle tre jentene har gått på fotball siden første klasse og trives veldig godt i fotballmiljøet. Å være med venner, drive med en kjekk idrett og få spille kamper der en er en del av et lag, trekker de fram som de viktigste årsakene til at de trives. Jentene er godt fornøyde med trenerne sine og synes at de lærer mye, i tillegg til at de er snille.

Vi ønsker jentene lykke til med mye spennende i tiden fremover.

Intervjuere: Ingrid GT og Karen BT J-14.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift