Randaberg IL 1-1 Mastra IL

Etter å ha overvært Randabergs treningskamp mot Mastra er det tydelig at det blir en spennende oppkjøring for det nykomponerte trenerteamet. Flere nye og unge lovende talenter må spilles inn og samkjøres for at den kommende sesongen skal bli slik vi alle håper.

Underveis i første omgang ble det mye frem og tilbake hvor begge lag forsøkte å finne medspillere på siste tredjedel uten hell. Det finnes definitivt kvaliteter og muligheter til å danne et solid forsvar i back-fireren til Randaberg, når kjemien med defensiv midt utvikler seg videre frem mot sesongen. Det skal sies at til denne kampen manglet både Aunan og Omar, samt en Eltervåg som sliter med lysken men allikevel spilte deler av andre omgang. Noe ufortjent var det nok at det var Mastra som fikk det første målet i kampen etter kluss i de bakre rekker hos vertene. Randaberg hadde heller ikke skapt de helt store sjansene på tross av et drøss med hjørnespark og forsøk på gjennomspill. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 0-1 til Mastra.

Andre omgang begynte som den første med høyere press fra hjemmelaget, men igjen uten de nøyaktige stikkpasningene og de godt timede løpene. Med begge hovedtrenerne på banen ble det derimot mer struktur i begge ender og det verbale ble forbedret kraftig. Etter noen dribleraid på høyrekanten og mer vilje til å gå i de rette rommene steg stemningen blant de fremmøtte i Randaberg Arena. Det toppet seg med en annullering av utligningsmålet til hjemmelaget, hvor en offsidesituasjon ble ignorert av hoveddommer og flagget ble holdt oppe i nærmere 20 sekunder før Randaberg scoret og offsiden ble oppdaget. Frustrasjonen fra denne situasjonen ga hjemmelaget blod på tann og til slutt kom den utløsende og velfortjente utligningen. 1-1 ble også sluttresultatet i en kamp som kanskje ga mer utfordringer enn svar i forkant av årets sesong i fjerde divisjon.

Konklusjonen man kan ta med seg fra denne matchen er at måten det nye teamet ønsker å spille fotball på er av det underholdende slaget. Noen fine vendinger og forsøk på hurtige fremspill ble satt pris på, og forhåpentligvis vil flere og flere støtte opp om dette unge laget og gi dem en ekstra dytt i ryggen gjennom årets sesong. Den største utfordringen blir å drille en 11’er og finne den rette kjemien mellom leddene, men det er ingen umulig oppgave for et fotballklokt trenerteam med ambisjoner.

 

Mads Glesaaen Leirvik

 

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift