Seriestart - Randaberg 0-1 Eiger

Seriestarten i fjerdedivisjon avdeling 1 gikk ikke som ønsket. Det ble et tap hvor resultatet kunne vippet begge veier, men Eiger gikk seirende ut av duellen etter en sen og svært kontroversiell scoring.

Første omgang startet med et solid press fra vertene. Allerede etter to minutter fikk Randaberg sin første store sjanse ved et skudd fra Omar Sande, uten tellende resultat dessverre. Ny stor sjanse like etter, men igjen ble Randaberg stoppet av en god sisteskanse hos motstanderne.

Utover i første omgang var kampen preget av mye frem og tilbake. Randaberg var fortsatt det beste laget og spillet foregikk for det meste på motsatt banehalvdel. Eltervåg hadde en kjempesjanse til å heade inn ledelsen, men ble dyttet i ryggen og ble fratatt muligheten. Halsne, som imponerte stort i sist treningskamp mot Vaulen, fikk mye rom på sin høyreside og skapte flere halvfarligheter det første kvarteret. Noe det må terpes på til neste oppgjør er å utnytte bakrommene bedre. Det ble litt for lett for stopperne til Eiger å rydde unna det som kom av pasninger på feilvendt spiss og i luften. Eiger var heller ikke ufarlige på tampen av omgangen og kom til en kjempesjanse hvor en meget god målvakt ble avgjørende for å holde nullen til pause.

Andre omgang startet med en sjanse til Eiger, men skuddet gikk over. Så tok Randaberg over igjen og viste fine takter på venstresiden ved Halsne, som avanserte forbi backen og løsnet skudd. Skuddet ble imidlertid for svakt og ble reddet greit. Utover i omgangen så det ut til at Randaberg ble mer og mer baktunge, uten å finne de gode pasningsalternativene fremover. Spillet ble mindre direkte og istedenfor å ta mulighetene som bød seg i bakrom, valgte man heller å vende spillet til fordel for det trygge. Dette ble deres bane i kampen, da Eiger fikk mer trygghet i etableringsfasen og fikk mer tid og rom til å finne medspillere på midten. På tampen av andre omgang kom Eiger på kontring, og med mange spillere i boksen ble det kaos. En felling gjorde at dommeren pekte på straffemerket, deretter ble ballen skutt i lengste hjørne. Dette var i etterkant av at vertene stoppet opp når dommeren pekte på straffe, og deretter valgte dommeren og gi fordel. Han blåste aldri for straffen og mente vel selv han ikke påvirket spillerne ved å markere for straffe. Med en keeper som Magnus Bjørklund i storslag så er det ikke gitt at den straffen hadde gått i mål. Sjeldent variabel dømming til tross, Randaberg sløste med sjansene sine og er nødt til å jobbe med effektiviteten før neste kamp som er borte mot Hinna, tirsdag 2.april klokken 20.00.

Da er det bare å vente på ketchup-effekten.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift