Juniorlaget er i gang med serien

G-16 måtte trekke laget sitt og ble en del av juniorgruppen. Serien er i gang, og her er referater fra de første to kampene.

Skrevet av Jan Ove Valen

  • 20/3-19
    • Seriekamp Sola – RIL

Årets første seriekamp for juniorlaget  startet veldig bra.
Allerede etter 2min gikk Anders på et løp og fikk en fin stikkball fra Mathias.
Alene med keeper var Anders kald som en fisk og satt ballen mellom bena på keeper og 0 - 1.Vi var gode i starten og presset på, det resulterte i 0 - 2 etter bare 10 min da Markus B T nikket ballen i mål etter hjørnespark. Etter 15 min ble det litt klabb og babb i eget forsvar og Sola fikk redusere til 1 - 2. Så tok Sola over banespillet, men de kom liksom ikke til de store sjansene og vi kunne gå til pause med 1 - 2 ledelse.

Starten på andre omgang kunne ikke blitt bedre for vår del, etter 2 min blir Anders felt på 19m, frisparket sette Markus B T inn nede til høyre for keeper, 1 - 3. Så etter 13 min. Vinner Pål ballen med en sugende takling på midten, spiller nydelig gjennom til Sondre E V som setter den over keeper og 1 - 4. Sola har ikke gitt opp og etter et soloraid reduserer de til 2 - 4. Etter 34min.  varter vi opp med sambafotball og Sondre E V setter inn det andre for kvelden, 2 - 5 som også ble sluttresultatet.

Lag: Mathias Harestad, Henrik Rygg Johnsen, Sondre Harr Nedrebø, Anders Sivertsen, Kasper Steinnes, Iven Stenhård, Aron Thorsheim Strøm, Markus Bø Tunge, Sondre Ekrene Valen, Sebastian Ven der Veen, Pål Vistnes, Martin Voll, Andreas Ånestad, Simen Helland

Mål: Anders Sivertsen, Markus Bø Tunge 2, Sondre Ekrene Valen 2

  • 27/3-19
    • Seriekamp RIL – Klebe/Voll

Oi, oi, dette var nedtur:-(
Etter den gode starten med 2 -  5 over Sola fikk vi oss en leksjon av et sprudlende og hardtarbeidende Klebe/Voll.
Dette var første kampen etter at vi slo sammen G16 og G19 og hadde egentlig at luksusproblem og kunne velge og vrake av spillere. Men vi var ikke påskrudd fra start og Klebe gikk tidlig opp i ledelsen etter kun 5 min. Vi jobbet oss litt inn i kampen igjen og etter 13 min spurter Marcel gjennom og lobber nydelig over keeper og i mål, 1 - 1. Så slipper vi oss nedpå igjen og lar Klebe styre, og før pause setter de inn to og det står 1 - 3. I slutten av første og ut i andre er vi mer med igjen og Pål knaller inn en redusering på frispark, 2 - 3. Vi øyner nå en mulighet til utligning og kanskje 3 poeng. Men litt mot spillets gang så putter Klebe enda ett og vi faller liksom litt sammen. Så tar Klebe helt over og legger på til både 2 -  5 og 2 - 6. Vi må nok flere hakk opp hvis vi skal nå målsettingen vår om å være på toppen av tabellen…. Men vi får håpe at dette bare er litt innkjøringsproblemer og at gjengen blir mer samspilt etter hvert.
Vi ser frem til å revansjere oss allerede neste seriekamp mot Viking 2,  som går på Vestbanen onsdag 3/4 kl. 20:00.

Lag: Mathias Harestad, Henrik Rygg Johnsen, Sondre Harr Nedrebø, Anders Sivertsen, Kasper Steinnes, Aron Thorsheim Strøm, Sondre Ekrene Valen, Sebastian Ven der Veen, Pål Vistnes, Martin Voll, Andreas Ånestad, Marcus Prestegård, Marcel Trawinski, Tomas Granøy Gundersen, Even Lende Åmlid, Anders Galta Årthun, Lester Mitchell, Håvard Vindenes

Mål: Marcel Trawinski, Pål Vistnes

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift